ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη που σταμάτησε την Άρσεναλ!

Με εντυπωσιακές αποκρούσεις, ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακού Βόλου και Άρη και νυν της Χαλ, Έλντιν Γιακούποβιτς, στέρησε στην Άρσεναλ την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας από το πρώτο ματς. Έτσι η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό.  

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Άρσεναλ να ζητά πέναλτι στο 8’, για χέρι του Μπρους μέσα στην περιοχή. Από τότε και μετά, οι «κανονιέρηδες» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Πότε όμως ο Γιακούποβιτς, πότε η αστοχία, δεν τους επέτρεψε να βάλουν το πολυπόθητο γκολ.

Οι Λονδρέζοι «σφυροκοπούσαν», η άμυνα της Χαλ όμως άντεχε. Ο Βενγκέρ επιστράτευσε ότι του βρισκόταν σε επιθετικό. Μπήκε ο Σάντες, ο Ζιρού, ο Τσάμπερλεϊν, γκολ όμως δεν μπήκε, παρά τις συνεχείς ευκαιρίες. Μάλιστα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χιλιανός θα μπορύσε να βάλει το γκολ της πρόκρισης, αλλά και πάλι ο Γιακούποβιτς απομάκρυνε, για να λήξει το ματς χωρίς σκορ. Πλέον, ακόμα και έτσι, η Χαλ έχει τις πιθανότητές της για πρόκριση, αυτή τη φορά στην έδρα της.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Τσέιμπερς, Φλαμινί, Ελνενί, Γουόλκοτ, Κάμπελ (67′ Ζιρού), Ιβόμπι (73′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Γουέλμπεκ (67′ Σάντσες)

Χαλ: Γιακούποβιτς, Τέιλορ (55′ Χάντλστοουν), Ντέιβις, Μπρους, Τάιμον (55′ Οντουμπάχο), Μαλόνεϊ, Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Πάουελ (78′ Αλούκο), Μαγκουάιρ, Ντιομάντε

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «16»:

 

Σάββατο 20/2

 

Άρσεναλ – Χαλ 0-0

 

Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρομ (17:00)

 

Γουότφορντ – Λιντς

 

Μπόρνμουθ – Έβερτον (19:15)

 

Κυριακή 21/2

 

Μπλάκμπερν – Γουέστ Χαμ (16:00)

 

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

 

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

 

Δευτέρα 22/2

 

Σιούσμπερι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

To Top