Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό των Ρουγκάλα και Ντάουντα

Ο ΠΣΑΠΠ καταδικάζει τα περιστατικά και στέκεται στο πλευρό των Κώστα Ρουγκάλα και Αμπιόλα Ντάουντα.

Θέση για τα περιστατικά που συνέβησαν σε δύο αγώνες της Super League 2 πήρε ο ΠΣΑΠΠ, καταδικάζοντάς τα, ενώ τόνισε πως στέκεται στο πλευρό τόσο του Κώστα Ρουγκάλα όσο και του Αμπιόλα Ντάουντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περιστατικά που δεν συνάγουν με τα όσα πρεσβεύει το ποδόσφαιρο και ευρύτερα ο αθλητισμός συνέβησαν σε αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, όπως καταγγέλθηκαν στον ΠΣΑΠΠ από συναδέλφους μας που αγωνίζονται στην κατηγορία.
Ο Κώστας Ρουγκάλας του Τηλυκράτη Λευκάδας δέχθηκε επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου του 2024, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του. Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του και θα του παράσχει νομική βοήθεια εφόσον επιθυμεί να οδηγήσει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης
Ο Αμπιόλα Ντάουντα του Ιωνικού μας κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλαμάτα που διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου του 2024, την οποία και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα. Ο ρατσισμός δεν έχει την παραμικρή θέση στην κοινωνία που θέλουμε, πόσο δε στους αγωνιστικούς χώρους και τις εξέδρες, και οφείλουμε να βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή διάκρισης.

To Top