Ο ΠΣΑΠ πήρε θέση για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης

Ανακοίνωση για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη εξέδωσε ο ΠΣΑΠ, τονίζοντας πως παρακολουθούν με προσοχή και ανησυχία τις εξελίξεις.

«Ο Π.Σ.Α.Π. τις τελευταίες ημέρες παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν στην Π.Α.Ε. Αρης και την παραμονή της ή μη σε επαγγελματική κατηγορία.

Πάντοτε, ο Π.Σ.Α.Π. επιζητά το αυτονόητο, δηλαδή, τη συμβατική σταθερότητα, την προστασία της απασχόλησης των μελών του και την αποφυγή κάθε κατάστασης που προκαλεί ανεπιθύμητες καταστάσεις ανεργίας των μελών του και μάλιστα αναγκαστικής.

Έχουμε πολλές φορές κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, προσφάτως δε στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 29.8.2014, για την παγίωση μιας κατάστασης που μόνον ομαλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και οδηγεί μετά βεβαιότητος σε επικίνδυνα αδιέξοδα.

Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε το ίδιο, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον κανένα άλλο χρονικό περιθώριο ή δικαιολογία για να μην αναλάβουν όλοι όσοι εμπλέκονται τις ευθύνες, μικρές ή μεγάλες, που τους αναλογούν, εάν βεβαίως όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, επιθυμούμε, ελικρινώς, ένα υγιές, ανταγωνιστικό και κυρίως αξιόπιστο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.»

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π.

To Top