Ο ΠΣΑΤ στέλνει στον αθλητικό εισαγγελέα τον Κλάτενμπεργκ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποφάσισε να προσφύγει στον αθλητικό εισαγγελέα  και ταυτοχρόνως να αποστείλει εξώδικο  στον επικεφαλής της Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για τις δηλώσεις  του, που δεν διεύψευσε, με τις οποίες ο ΠΣΑΤ θεωρεί πως προσβάλλουν τους αθλητικούς συντάκτες.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρεται:

«Πριν από λίγες ημέρες, από πλήθος δημοσιευμάτων, είχαμε ενημερωθεί ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής  Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε τηλεδιάσκεψη  με τους Έλληνες διαιτητές τους  είπε μεταξύ άλλων: “Μιλάτε με τους δημοσιογράφους και μπορείτε να τους δίνετε 50-100 ευρώ για να σας προστατεύουν στα λάθη που κάνετε”.

Επειδή ελπίζαμε ότι ένας άνθρωπος  σε τόσο υπεύθυνη θέση θα ήταν περισσότερο προσεκτικός, τον καλέσαμε με δημόσια  ανακοίνωση ή να ανακαλέσει, ή να καταθέσει στοιχεία για τις έκνομες  πράξεις που ανέφερε. Αλλά απάντηση δεν πήραμε.

“Για εμάς το θέμα είναι σοβαρό και αποφασίσαμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν δεχόμαστε τέτοιες ανεύθυνες και χωρίς στοιχεία συμπεριφορές,” ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος».

To Top