ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρεις αγώνες για τη… ζωή του με τον κόσμο στο πλευρό του

Σάββατο 5 Μαΐου. Κυριακή 13 Μαΐου. Εννέα ημέρες. Τρεις αγώνες. Ο Άρης μπαίνει σε έναν πόλεμο 9 ημέρων και για πρώτη φορά παλεύει για τη ζωή του.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δεν είναι η ώρα να σκεφτεί κανείς τι έχει γίνει και έφτασε σε αυτό το σημείο ο Άρης.

Δεν είναι η ώρα να σκεφτεί κανείς αν του αρέσει ο ένας ή ο άλλος παίκτης, αν του ξινίζει ο τάδε, αν δεν κάνει καλά το πικ εν ρολ ο ψηλός, αν δεν έχει καλό τρίποντο ο κοντός.

Δεν είναι η ώρα να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν…

Η πραγματικότητα είναι μία. Ο Άρης από αυτό το Σάββατο έως την επόμενη Κυριακή παίζει τη ζωή του.

Ελέγχει πλήρως τη μοίρα του γιατί έχει δύο παιχνίδια στο Παλέ.

Δε νοείται κάτι άλλο από δύο σολντ άουτ και αυτό θα συμβεί γιατί πολύ απλά αυτός ο φίλαθλος/οπαδός του Άρη έχει μάθει ότι οι άλλοι θεωρούν “τρέλα” να το θεωρεί αυτονόητο.

Ο Άρης είναι καλύτερος από τον Πανιώνιο. Μπαίνει, παίζει αυτό που μπορεί και κερδίζει. Τρεις βδομάδες τα στόματα όλων ήταν ερμητικά κλειστά. Προσήλωση στο στόχο, όχι στα λόγια, στην πράξη. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν αυτοί που πρέπει. Τώρα πρέπει και πρέπει να το κάνουν στο γήπεδο το Σάββατο.

Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως διαιτησίας, ανεξαρτήτως του τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους στη Νέα Σμύρνη, ανεξαρτήτως της πίεσης του αγώνα ή του τι έχει προηγηθεί όλη τη χρονιά.

Είναι, όμως, ένας πόλεμος 9 ημέρων. Δεν τελειώνει τίποτα στη πρώτη μάχη. Όλα τελειώνουν την μεθεπόμενη Κυριακή και τότε, όταν όλα θα έχουν πάει όπως πρέπει, θα είναι η ώρα για να ειπωθούν πολλά και διάφορα.

Προς το παρόν οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, οι διοικούντες τη δική τους διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες στην ομάδα για να κάνει τη δουλειά της και για τον κόσμο μην αγχώνεται κανείς. Εκεί θα είναι. Ξέρει και τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να προστατευτεί.

Ο πόλεμος των 9 ημερών βρίσκει τον οργανισμό Άρη σε ένα καλό φεγγάρι στο διάστημα μιας μαρτυρικής χρονιάς. Ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε αυτή τη χρονιά με τον τρόπο που πρέπει.

To Top