ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράντος αναλύει στο PRESSARIS τους τερματοφύλακες του Άρη!

Ο Αλέκος Ράντος, είναι το νέο μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, με την πολύπειρο προπονητή τερματοφυλάκων να μιλάει στο PRESSARIS για τους Κουέστα και Έμαν!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά…

Κόουτς, πώς βρήκες τα πράγματα στην ομάδα σαν νέο μέλος και πες μας σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τερματοφύλακες;

Η κατάσταση που βρήκα ήταν αυτή που περίμενα να βρω στον Αρη. Εχω μπει στο κλίμα της ομάδας. Κάθε αρχή βέβαια είναι και δύσκολη, φέτος υπάρχει και η πίεση του χρόνου για να είναι η ομάδα έτοιμη στις 25 του μήνα και μερικές φορές αυτή η πίεση σε κάνει να παραμελείς κάποια πράγματα και να μην έχεις την ελευθερία των κινήσεων. Χρειάζεται υπομονή διότι είναι δύσκολο να μοντάρεις μία ομάδα τόσο γρήγορα, εκτιμώ όμως ότι θα είναι έτοιμος ο Αρης τη στιγμή που πρέπει.

Σε ότι αφορά τους τερματοφύλακες, ο Κούεστα είναι καλός, έμπειρος και με πολλές δυνατότητες. Είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είναι τόσο σοβαρός όποτε θα δουλέψουμε για να είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Έμαν είναι εξελίξιμος τερματοφύλακας, θα βοηθήσει. Ο Αρης φέτος θα έχει μία δυάδα πολύ δυνατή, θα ήθελε κάθε ομάδα να την έχει στο ρόστερ της. Με τους μικρού (Αρβανίτης, Τσιλιγγίρης) θα δούμε τι θα γίνει.

Αν χρειαστεί να αγωνιστεί ο Έμαν στο πρώτο ματς με τη Λεμεσό, μπορεί να ανταπεξέλθει;

Μπορεί. Είναι σοβαρός στο παιχνίδι του, σταθερός και δουλεύει πολύ. Σίγουρα θα κάνει και τα λάθη του, αλλά την προκειμένη στιγμή είναι έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει.

-Στα δύο φιλικά η ομάδα δέχτηκε οκτώ τέρματα, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για τη δουλειά σου να μην παρασυρθούν οι τερματοφύλακες;

Αν δεν δεχόταν γκολ εμείς τι δουλειά θα κάναμε (γέλια); Πάντα είναι πρόβλημα για τον τερματοφύλακα, είτε είναι πολλά είτε λίγα. Πρέπει να έχει το εγωιστικό, και ένα γκολ να δεχτεί και να κερδίσει η ομάδα του αυτός θα πρέπει να προβληματίζεται και να τον πειράζει. Τα φιλικά είναι για να διορθώνεις πράγματα και εμείς έχουμε ακόμα να διορθώσουμε αρκετά, γι αυτό και με βλέπετε να ουρλιάζω στις προπονήσεις. Σε κάθε προπόνηση θέλω κάποιος να κερδίζει κάτι για το δικό του καλό.

To Top