Ο Ράσφορντ απάντησε στα σενάρια αποχώρησης: «Σταματήστε να διαδίδετε ψέματα»

Με ένα σχόλιο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Μάρκους Ράσφορντ έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει εξελιχθεί ο Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να δώσει το «παρών» σε ένα πάρτι, αμέσως μετά τη «σκληρή» ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ», βάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά.

Ο 25χρονος δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Φούλαμ, ωστόσο σύμφωνα με τον Έρι Τεν Χαγκ, αυτό συνέβη λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε ο Ράσφορντ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αναμέτρηση στο Λονδίνο.

Την ίδια στιγμή, τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα. Ο Ράσφορντ ωστόσο ξεκαθάρισε την κατάσταση και σχολίασε χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, «καταρρίπτοντας» όλες τις φήμες. «Σας παρακαλώ, σταματήστε να διαδίδετε ψεύτικες πληροφορίες», έγραψε ο Ράσφορντ κάτω από μια ανάρτηση που αναφερόταν στο αβέβαιο μέλλον του Άγγλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To Top