slideshow-2

Ο Ρέγιες αντίπαλος του Άρη στο Χαριλάου και στο έπος της Μαδρίτης (photo)

Σοκαρισμένος είναι όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης από τον τραγικό θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Ισπανία…

Ο Ρέγιες συνέδεσε το όνομα του με την Σεβίλλη, μια και για συνολικά οκτώ χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ενώ είχε αποτελέσει μέλος των ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κορντομπα. Πέρσι αγωνίστηκε στην Εξτρεμαδούρα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν μέλος της ομάδας που αντιμετώπισε τον Άρη. Βρέθηκε αντίπαλος των κιτρινόμαυρων δυο φορές.

Στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης και την ιστορική νίκη με 1-0, μπήκε αλλαγή στο 60′ στη θέση του Μέριδα, ενώ ήταν στην ενδεκάδα της ισπανικής ομάδας επί 90′, στο ματς του “Βιθέντε Καλντερόν”, όταν ο Άρης πέτυχε το… έπος της Μαδρίτης με την μεγάλη ανατροπή και την νίκη (2-3) τον Δεκέμβριο του 2010.

Όντας μέλος μιας σπουδαίας ομάδας με συμπαίκτες όπως οι Αγκουέρο, Φορλάν, Γκοντίν, Ντε Χέα κ.α.

Δείτε εδώ τις ενδεκάδες εκείνων των αγώνων:

Γκολ: 59′ Χαβίτο

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Μισέλ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μενδρινός, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (92′ Κασναφέρης).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Γκέα, Αντόνιο Λόπεθ, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ,  Ραούλ Γκαρσία (46′ Ντιέγκο), Καμάτσο (77′ Μάριο Σουάρεθ), Σιμάο, Τιάγκο, Μέριδα (60′ Ρέγιες), Φορλάν.

Γκολ: 2′ Κόκε (0-1), 12′ Φορλάν (1-1), 16′ Αγουέρο (2-1), 51′ πέν. Κόκε (2-2), 81′ Λαζαρίδης (2-3)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Λόπεθ (86′ Μέριδα), Ρέγιες, Τιάγκο (86′ Γκαρθία), Σουάρεθ, Σιμάο (73′ Κόστα), Αγουέρο, Φορλάν

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72′ Καζναφέρης), Κόκε (77′ Πρίττας), Τσέζαρεκ (83′ Ρουίς)

 

To Top