ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Ρανιέρι πέρασε δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά όλοι είδαμε την αξία του»

«Μέλι έσταξε» ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας για τους Αντόνιο Κόντε και Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times», ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των δύο συμπατριωτών του, κάνοντας μάλιστα αναφορά για το πέρασμα του δεύτερου από την Ελλάδα.

«Ο Κλαούντιο πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην Ελλάδα, όμως φέτος στη Λέστερ, όλοι είδαμε την αξία του. Πήρε μια ομάδα που πέρυσι κόντεψε να υποβιβαστεί και την έκανε πρωταθλήτρια. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Κάνει σπουδαία δουλειά στην Αγγλία. Στα δικά μου μάτια, κλειδί για τον τίτλο είναι η πολύ καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ των παικτών και του προπονητή», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά το Euro θα αναλάβει την Τσέλσι, μεγαλώνοντας έτσι την ιταλική… παροικία στο Νησί.

«Είναι ένας ικανός προπονητής και ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Στη δουλειά του επικεντρώνεται πολύ στη στρατηγική και το τακτικό κομμάτι. Είναι ευθύς χαρακτήρας και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, πολύ σύντομα θα εκτιμήσει τη δουλειά του. Έδειξε άλλωστε τα διαπιστευτήρια του πριν καν πάει στην Γιουβέντους, κατακτώντας τίτλους με την Μπάρι και την Σιένα», είπε.

«Για την Τσέλσι είναι μια νέα περίοδος. Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Ο Τέρι μεγάλωσε, ο Λάμπαρντ και ο Ντρογκμπά έχουν φύγει. Η ομάδα χρειάζεται προσωπικότητες και αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει μπροστά του. Έχω μιλήσει μαζί του, είναι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπόμονος», πρόσθεσε o Αντσελότι, ο οποίος εργάστηκε στην Τσέλσι τη διετία 2009-2011 και από το καλοκαίρι θα κάθεται στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

To Top