Ο Ρονάλντο απολογήθηκε για το περίφημο κούρεμά του: “Όλες οι μαμάδες με μισούν, ζητώ συγγνώμη”

Ο Ρονάλντο απολογήθηκε σε όλες τις μαμάδες του κόσμου για το περίφημο κούρεμα που επέλεξε να κάνει στο Μουντιάλ του 2002, το οποίο οδήγησε χιλιάδες παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Το “Φαινόμενο” είχε εκπλήξει με την επιλογή του κουρέματός του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και είχε πυροδοτήσει μια νέα μόδα, με πολλά μικρά παιδιά να θέλουν να τον μιμηθούν.

Κάπως έτσι εκείνο το περίεργο κούρεμα με το τρίγωνο σχέδιο στο μαλλί στο μπροστινό μέρος του κατά τ’ άλλα ξυρισμένου κρανίου του, προκάλεσε έντονες συζητήσεις και για πολλούς είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό όταν μιλούν για τον Ρονάλντο.

Μιλώντας στο Good Morning Britain για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που αφορά την καριέρα του, με τίτλο “The Phenomenon”, ο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη από τις μαμάδες σε όλο τον κόσμο για το κούρεμα του, που ήταν η αιτία να κουρευτούν πολλά παιδιά με τον ίδιο τρόπο.

“Η μαμά μου κι εκατομμύρια μαμάδες σε όλο τον κόσμο με μισούν μέχρι σήμερα. Γνώρισα μερικούς ανθρώπους των οποίων ο γιος είχε το ίδιο κούρεμα. Ζητώ συγγνώμη! Λυπάμαι πολύ για αυτό”, είπε ο θρύλος της Βραζιλίας.

To Top