Ο Ρονάλντο επέστρεψε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας της Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Έρικ Τεν Χαγκ έφτασαν στο Κάρινγκτον σήμερα το πρωί, προκειμένου να μιλήσουν, σε μια προσπάθεια να βρουν μια λύση που θα δώσει τέλος στην «εξορία» του Πορτογάλου σούπερ σταρ απ’ την πρώτη ομάδα.

Το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται πως γεφυρώθηκε με τον Πορτογάλο σταρ να επιστρέφει σήμερα κιόλας στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σερίφ για το Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος επιθετικός προπονείται μόνος αφού αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή απέναντι στην Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα. Ο CR7 αγνόησε την απόφαση του προπονητή του και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» πριν το σφύριγμα της λήξης.

Ο τελευταίος γύρος συνομιλιών των δύο ανδρών ήταν προγραμματισμένος για σήμερα και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα είχε αίσιο τέλος, με τον Ολλανδό προπονητή να κάνει πίσω και να καλεί ξανά τον Κριστιάνο στην στην πρώτη ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος, αφού αυτή ήταν και η απαραίτητη προϋπόθεση που είχε θέσει ο πρώην προπονητής του Άγιαξ.

To Top