“Ο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στην Μαδρίτη”! H Γιουβέντους συζητάει με… 29.000.000 ευρώ

Την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Γιουβέντους μετά το φετινό πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League και να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτουν μέσω πρωτοσέλιδων “Marca” και “As”.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να δώσει τέλος στην παρουσία του στην Ρεάλ μετά από εννέα χρόνια εντυπωσιακής παρουσίας σε αυτήν όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους (μεταξύ άλλων 4 Champions League) και έγινε κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων.

Τότε, η ομάδα που έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της και τον πολιόρκησε ασφυκτικά ήταν η Γιουβέντους, γεγονός που απέδωσε καρπούς για τους Τορινέζους, αφού με ένα ποσό λίγο πάνω από 100.000.000 ευρώ έκλεισαν το deal με τους μερένγκες για τη μετακόμιση του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Πιεμόντε.

Το μεγάλο όραμα της πρωταθλήτριας Ιταλίας ήταν να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης (τελευταία φορά το είχε πετύχει το 1996 επί ιταλικού εδάφους, στην Ρώμη) με τη συμβολή του CR7, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν την δικαιώνουν, αφού στην 3ετία του Ρονάλντο σε αυτήν δεν έχει καταφέρει να φτάσει ούτε στα ημιτελικά.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το απίστευτα υψηλό κασέ του παίκτη έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον του στο Πιεμόντε, και σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή “El Chiringuito”, υπήρχε ραντεβού του Ζόρζε Μέντες (ατζέντης του Ρονάλντο) με τη διοίκηση της Ρεάλ όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μία ημέρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τις “Marca” και “As”, με τις δύο μεγαλύτερες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Μαδρίτης να έχουν αμφότερες στα πρωτοσέλιδά τους τον Ρονάλντο και να αναφέρουν την επιθυμία του να γυρίσει στην Ρέαλ μετά από την τριετία του στην Γιουβέντους.

Πρωτοσέλιδο της Marca για την επιθυμία του Ρονάλντο να επιστρέψει στην Ρεάλ

“Ο Ρεάλ θέλει να φύγει” και “Ο Ρονάλντο κλείνει το μάτι στην Ρεάλ”, αναφέρουν οι δύο εφημερίδες, με την “As” να ισχυρίζεται πως ο παίκτης και η διοίκηση των μερένγκες διατηρούν επαφές εδώ και μήνες και την “Marca” να τονίζει πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι δύσκολη η επιστροφή του στην Μαδρίτη από οικονομικής άποψης.

Πρωτοσέλιδο της As για την επιθυμία του Ρονάλντο να επιστρέψει στην Ρεάλ

Εν τω μεταξύ, η “As” φιλοξενεί κείμενο στην ηλεκτρονική έκδοσή της με τίτλο “Ο σεισμός Κριστιάνο επηρεάζει τους Εμπαπέ και Χάαλαντ” και αφήνει να εννοηθεί πως αν επιστρέψει ο Ρονάλντο στους Μαδριλένους, τότε αυτοί θα αποσυρθούν από τη μάχη της απόκτησης των Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ αυτό το καλοκαίρι, περιμένοντας να διεκδικήσουν κάποιον εκ των δύο στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν 2021-22 με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», αν η Γιουβέντους αποφασίσει να πουλήσει τον άσο της θα πρέπει να το κάνει για τουλάχιστον 29 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια κεφαλαίου.

Τη φετινή σεζόν ο «CR7» έχει σκοράρει 27 γκολ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και συνολικά 92 σε 121 παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι» από τότε που έφτασε στο Τορίνο.

To Top