Ο Ρονάλντο καλείται να αφήσει το “7” και να αλλάξει νούμερο στη Γιουνάιτεντ

Το αγαπημένο του νούμερο “7” καλείται να αποχωριστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την έλευσή του στη Γιουνάιτεντ, καθώς το νούμερο αυτό χρησιμοποιείται ήδη και βάσει κανόνων δύσκολα μπορεί να αλλάξει.

Το σήμα κατατεθέν του, το νούμερο επτά που πάντα φόραγε στη φανέλα καλείται να αποχωριστεί στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το νούμερο επτά που φόραγε στα τόσα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έχει στους κόκκινους διαβόλους ο Έντινσον Καβάνι και η μοναδική περίπτωση που επιτρέπεται να γίνει αλλαγή στο νούμερο, βάσει κανόνων της Premier League, είναι μόνο εάν ο παίκτης αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Καβάνι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο επομένως δεν είναι ορατό το σενάριο αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, θα δούμε τον “CR7” με άλλο αριθμό στην φανέλα του κάτι που πιθανότατα θα φανεί πρωτόγνωρο σε αρκετούς φανς του.

Η ιδιαιτερότητα αυτή με τα νούμερα στις φανέλες των αθλητών αφορά κυρίως τα ματς της Premier League ενώ στο Champions League τα πράγματα είναι κάπως πιο ευέλικτα. Αυτό σημαίνει ότι εκεί, ο Ρονάλντο θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το νούμερό του και πιθανότατα στη Γιουνάιτεντ να χρειαστεί να φτιάξουν δύο φανέλες με διαφορετικά νούμερα για τον Πορτογάλο σταρ.

To Top