Ο Ρονάλντο στον πάγκο για πρώτη φορά σε ματς της Serie A!

Aν υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορεί στα 33 του να αγωνίζεται με την ίδια συχνότητα του παρελθόντος και πως η Γιουβέντους θα τον διαχειριστεί εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με την Ρεάλ Μαδρίτης τα προηγούμενα χρόνια, έτρεφαν αυταπάτες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα στατιστικά είναι άλλωστε καθρέφτης της παρουσίας του “CR7” μέχρι στιγμής στην “βέκια σινιόρα”, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μετράει μέχρι στιγμής 17 γεμάτα 90λεπτα στα ισάριθμα ματς που έχουν δώσει οι νταμπλούχοι Ιταλίας στο πρωτάθλημα και στο Champions League να έχει λείψει μόνο από το ματς από το ματς με την Γιουνγκ Μπόις που ήταν τιμωρημένος και για 61 λεπτά από το ματς με την Βαλένθια λόγω κόκκινης κάρτας που αντίκρισε.

Βέβαια, για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά και αυτό θα γίνει πράξη για τον Ρονάλντο τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς για πρώτη φορά δεν θα αγωνιστεί σε ματς της Γιουβέντους κατόπιν επιλογής του προπονητή.

Αυτό θα γίνει στο ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την 18η αγωνιστική, προτελευταία του πρώτου γύρου, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να το γνωστοποιεί στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (25/12):

“Για πρώτη φορά εγώ και ο CR7 θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι μαζί από τον πάγκο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του και αν κοιτάξουμε τους αριθμούς θα δούμε πως αυτή είναι η καλύτερη εκκίνησή του σε μία σεζόν.

Εγώ όμως θέλω να είναι σε τοπ κατάσταση τον Μάρτιο όταν η σεζόν θα έχει φτάσει σε ένα καθοριστικό σημείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέγκρι, που θέλει φυσικά το τρίποντο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά ασφαλείας των οκτών πόντων που έχει τώρα από την Νάπολι (η ομάδα του Αντσελότι θα παίξει στο Μιλάνο με την Ίντερ).

Ο Αλέγκρι ενημέρωσε επίσης πως θα λείψουν από το ματς οι Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μπαρτσάλι και Κουαδράδο ενώ θα ξεκουραστεί και ένας εκ των Κιελίνι και Μπονούτσι.

To Top