«Ο Ρονάλντο συμφώνησε με την Γιουβέντους»

Σύμφωνα με το έγκυρο Sky Italia και τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε το «ναι» στη Γιουβέντους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Έτσι, όπως υποστηρίζει το ιταλικό Μέσο, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 34χρονου Πορτογάλου σταρ, είναι να δώσει τα χέρια η Γιουβέντους και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Ρονάλντο αποδέχτηκε την πρόταση που θα του φέρει 30 εκατομμύρια τον χρόνο στον λογαριασμό του και η αναφορά του ρεπορτάζ του, κάνει λόγο για συμφωνία ως το 2022.

Ο Ρομάνο υποστηρίζει πως ο Ρονάλντο επικοινώνησε χθες με τους ανθρώπους της Ρεάλ και τους είπε πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, με ανθρώπους από το περιβάλλον του να λένε πως «ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά στο να φύγει» και πως «στο μυαλό του είναι παίκτης της Γιουβέντους»!

Συνολικά υπολογίζεται ότι η μεταγραφή θα κοστίσει 100 εκατομμύρια στην Γιουβέντους, με τον μάνατζερ του Ρονάλντο να προσπαθεί να ανεβάσει λίγο την τιμή.

To Top