«Ο Ροναλντίνιο γυρίζει στο ποδόσφαιρο με προπονητή τον Μαραντόνα»!

Δημοσίευμα αργεντίνικης εφημερίδας θέλει τον 40χρονο Ροναλντίνιο να συζητάει το ενδεχόμενο επιστροφής στα γήπεδα, για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα, προπονητής της οποίας είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Πρόκειται για δύο από τους μεγαλύτερους μπαλαδόρους όλων των εποχών. Ο ένας για τον άλλο τρέφει απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό, όπως φάνηκε και από το μήνυμα στήριξης του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον Ροναλντίνιο, με αφορμή την περιπέτεια του Βραζιλιάνου στην Παραγουάη, όπου παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, λόγω της υπόθεσης με τα πλαστά διαβατήρια.

«Ντιεγκίτο» και «Ρόνι», εκτός από την αγάπη τους για την μπάλα και τη… νυχτερινή ζωή, έχουν ως κοινό το πέρασμά τους από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα, όμως, με την αργεντίνικη εφημερίδα «El Dia», ενδέχεται σύντομα να… συνεργαστούν!

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο 40χρονος Ροναλντίνιο, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα το 2015 με την Φλουμινένσε, σκέφτεται να επιστρέψει στα γήπεδα και να το κάνει για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα, της οποίας προπονητής είναι ο Πίμπε ντε Όρο.

Αυτή η κίνηση, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα γίνει κυρίως για λόγους μάρκετινγκ, αφού κανείς δεν μπορεί να περιμένει από τον Ροναλντίνιο, στα σαράντα του και ύστερα από πέντε χρόνια απραξίας, να κάνει έστω και το 10% των μαγικών του στα γήπεδα.

Ο ίδιος ο Μαραντόνα φέρεται να προέτρεψε τους ανθρώπους της Χιμνάσια να επικοινωνήσουν με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος το 2016 βρέθηκε πολύ κοντά στην συγκεκριμένη ομάδα. Είχε ακόμα και το συμβόλαιο στα χέρια του, αλλά εντέλει δεν υπέγραψε.

To Top