ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ροντρίγκεζ στη… Νικαράγουα: “Προς το παρόν φήμες για τον Άρη, είμαι μέλος της Ολίμπια” (photo)

Ο Άρης έχει συμφωνήσει τόσο με την Ολίμπια όσο και με τον παίκτη για δανεισμό με οψιόν αγοράς, για τον Έντγουιν Ροντρίγκεζ, την ίδια ώρα όμως ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα είναι με την ομάδα του στη Νικαράγουα.

Η Ολίμπια αναχώρησε από το αεροδρόμιο Τονκοντίν της Τεγκουσιγκάλπα για τη Νικαράγουα για να αντιμετωπίσει την Κασίκε Ντιριάνγκεν σήμερα Πέμπτη στον πρώτο αγώνα για το Scotiabank Concacaf League.

Οι Los Albos, το παρατσούκλι της ομάδας του Ροντρίγκεζ φτάνουν ως φαβορί, έχοντας στην αποστολή τους κανονικά τον νεαρό παίξτη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Όχι, τίποτα πραγματικά δεν έγινε μέχρι, μόνο οι φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό», αποκάλυψε ο Έντουιν Ροντρίγκες για το μέλλον του στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο παίκτης τς Ολίμπια είπε ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος και ψυχωμένος για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι. «Με τη νοοτροπία να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και να περάσουμε τον γύρο».

Ομοίως, είπε ότι είναι εκεί για οποιαδήποτε εντολή δώσει ο Πένδρο Τρόγλιο «Είμαι ακόμα μέλος της Ολίμπια και είμαι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου για να συνεχίσω να κάνω καλά πράγματα με την ομάδα», ανέφερε.

To Top