Ο Ροντρίγκο αποκαλύπτει τί είπε ο Μόντριτς στον Σαλάχ μετά τον τελικό

Το… hangover από το δέκατο τέταρτο Champions League ίσως να μην έχει περάσει ακόμα στη Μαδρίτη. Για παίκτες μάλιστα όπως ο Ροντρίγκο Γκόες, που γεύεται για πρώτη φορά το νέκταρ αυτής της επιτυχίας, είναι ακόμα πιο έντονο.

Ο Βραζιλιάνος άσος της «βασίλισσας» που έβαλε το λιθαράκι του στην τεράστια επιτυχία του συλλόγου, σκοράροντας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό πέρασε από τα μικρόφωνα του προγράμματος Cortes Podcast και αποκάλυψε τον διάλογο των Λούκα Μόντριτς και Μο Σαλάχ.

Αφότου είχε ολοκληρωθεί η νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ στον τελικό ο Κροάτης είπε στον Αιγύπτιο -που θυμίζουμε είχε κάνει λόγο για εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2018 πριν την σέντρα στο «Σαντ ντε Φρανς», είπε: «Εντάξει, εντάξει, στο επόμενο ίσως ξαναπροσπαθήσεις…»

Συγκεκριμένα ο Ροντρίγκο είπε τα εξής: «Πρέπει να πω ένα αστείο ανέκδοτο: όταν τελείωσε ο τελικός του Champions League, κάναμε διάδρομο τιμής για τους παίκτες της Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ πέρασε αποθαρρυμένος και ο Μόντριτς, που ήταν από την άλλη πλευρά, τον χαιρέτησε και είπε: ”Εντάξει, εντάξει, ο επόμενο Ίσως ξαναπροσπαθήσεις…”».

Ο Ροντρίγκο, επιπλέον, υπαινίχθηκε ότι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων παρακινούσαν ο ένας τον άλλον με τη φιγούρα του Αιγύπτιου, ειδικά λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει ο παίκτης της Λίβερπουλ πριν τον τελικό!

To Top