Ο Ρουμελιώτης για την Παναχαϊκή, τον… Κούγια και τις σκέψεις του για την ΠΑΕ!

Συνέντευξη-κόλαφο έδωσε ο αρχηγός και πρόεδρος της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης σε εφημερίδα τα Πελοποννήσου, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η ευθύνη για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής είναι 100% δική του, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις του για ενασχόλησή του με την πατρινή ΠΑΕ!

Όσα είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη:

Για το τι έφταιξε και η Παναχαϊκή υποβιβάστηκε: «Έφταιξε ο Νίκος Ρουμελιώτης. Η ευθύνη για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής είναι 100% δική μου», για να προσθέσει:

«Φταίω αποκλειστικά εγώ, γιατί έδωσα αέρα και λόγο σε τρίτους και τέταρτους. Σε συμπαίκτες, σε προπονητές, σε δημοσιογράφους. Και το ‘κανα απ’ την πρώτη μέρα παρουσίας μου στην Παναχαϊκή. Γι’ αυτό έπεσε η ομάδα, εξ αιτίας των δικών μου χειρισμών και της παθητικότητάς μου ως πρόεδρος. Αλλά τώρα έμαθα…».

Για το αν πρέπει να φύγει ο Αλέξης Κούγιας από το ποδοσφαιρικό τμήμα:  «Νομίζω πως ναι. Και θεωρώ ότι 5-6 τοπ επιχειρηματίες της Πάτρας, συνεπικουρούμενοι από τον Δήμο, πρέπει να καθίσουν απέναντί του και να του ζητήσουν να τους παραδώσει την ΠΑΕ…».

Για το αν έχει περάσει απ’ το μυαλό του η ιδέα ν΄ ασχοληθεί με την ΠΑΕ:
«Θα το ήθελα πάρα πολύ, πραγματικά. Και σου λέω για πρώτη φορά ότι έγινε πριν λίγο καιρό και συζήτηση για να προχωράγαμε, αλλά δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει σε κάποιους να ξανοιχτούν κι έτσι φρέναραν…».

Σε ερώτηση για το είχαν καλύτερες δημόσιες σχέσεις, μήπως είχε γλυτώσει η Παναχαϊκή τον υποβιβασμό: «Έκανα ό,τι περνούσε απ’ το χέρι μου για να έμενε η ομάδα στην Α1. Οι δημόσιες σχέσεις, αγωνιστικά, έγιναν όπως έπρεπε. Αν εννοείς να ‘μπαινα σε συναλλαγές, τέτοιες δημόσιες σχέσεις δεν θα τις κάνω ποτέ».

To Top