Ο Ρόις μένει ελεύθερος και η Αλ Νασρ προσφέρει ποσό που… «ζαλίζει» για την υπογραφή του

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Αλ Νασρ φαίνεται πως έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Μάρκο Ρόις της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με πλήθος δημοσιευμάτων να κάνουν λόγο για προσφορά συμβολαίου με απολαβές που «ζαλίζουν» από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο αρχηγός των Βεστφαλών βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και εάν δεν προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί με «φόντο» το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Ρόις αυτή τη στιγμή λαμβάνει ένα ποσό γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με την Αλ Νασρ να του προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται η διάρκεια του συμβολαίου.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ερωτηθείς για τη διαδικασία της ανανέωσης του με την ομάδα και τον ενδιαφέρον της ομάδας του «CR7» απάντησε:

«Ο ατζέντης μου μου έχει αναφέρει κάτι. Προφανώς, κοιτάζουμε μπροστά. Έχω ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο, οπότε πρέπει να το σκεφτώ. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει».

Ο Μάρκο Ρόις που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ντόρτμουντ διανύει την ενδέκατη -διαδοχική- σεζόν του με την ομάδα, έχοντας καταγράψει 368 εμφανίσεις με 156 τέρματα και 118 ασίστ.

To Top