Ο ρόλος Τζεβελέκη στην ΚΑΕ, η άριστη συνεργασία του με τον Αρβανίτη και οι σκέψεις για το μέλλον

Δίπλα σε όλη την προσπάθεια υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 ήταν από την πρώτη στιγμή μέχρι και χθες ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Τζεβελέκης. Έχει άριστη συνεργασία με τον Λευτέρη Αρβανίτη, έχει πληρώσει κάποιες δόσεις στην εφορία για να κρατηθεί “ζωντανή” η ρύθμιση και παράλληλα προσπαθεί να βρει επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην ομάδα, ειδικά αν αυτή μπει στο άρθρο 99.

Ενδεχόμενο επιστροφής του Θανάση Τζεβελέκη στην ΚΑΕ υπό τη μορφή που ήταν τα περασμένα χρόνια δεν υπάρχει. Ο ίδιος, όμως, δεν θα ήταν αρνητικός να συμμετέχει σε ένα σχήμα, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, ώστε να προσδώσουν στον Άρη και πάλι δυναμική και οικονομική άνεση που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει (εδώ και 3-4 χρόνια). Υπάρχουν σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, ειδικά αν η ομάδα υπαχθεί τελικά στο άρθρο 99.

Για τον ίδιο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προέχουν οι υποχρεώσεις στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, αντιλαμβάνεται ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, όμως ουδέποτε έχει πάψει να σκέφτεται (άλλωστε η παρουσία του δικού του νομικού, Γιώργου Ψάλλα στην υπόθεση του άρθρου 99 φανερώνει την άμεση ενασχόλησή του με την ΚΑΕ) πώς μπορεί να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ, του οποίου είναι μέτοχος με 20%.

 

To Top