ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο ρόλος του Μπακασέτα στη μεταγραφή Ζερβίνιο, οι φίλοι και ο πρώην συμπαίκτης

Όχι και τόσο ξένο για τον Ζερβίνιο θα είναι το ρόστερ του Άρη. Ο Ιβοριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας χθες με τους κιτρινόμαυρους, επέλεξε το αγαπημένο του “27” στη φανέλα που είχε ζητήσει πριν ακόμα έρθει στη Θεσσαλονίκη και προέβη σε αποκαλύψεις.

Ποιες ήταν αυτές; Στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του είχε ο Τάσος Μπακασέτας, ότι συμβουλεύτηκε τους φίλους του Ντουκουρέ και Νταμπό ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει ξανά με τον Ιτούρμπε με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρόμα.

«Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία. Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου. Χαίρομαι επίσης που στον Άρη θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ζερβίνιο.

To Top