ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ρόουζ ετοιμάζεται για βασικός… παρτενέρ και του Φαμπιάνο

Κάκωση στον θώρακα έδειξαν οι χθεσινές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, μετά το χτύπημα από τον Χουλιάν Κουέστα στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η κατάσταση του Τσέχου θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 10-15 ημερών από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με απλά λόγια, ο Μπράμπετς τίθεται νοκ άουτ από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ο Λίντσεϊ Ρόουζ ετοιμάζεται να είναι ο… παρτενέρ και του Φαμπιάνο. Μπορεί χθες ο Φραν Βέλεθ να έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

Έτσι στην αρχική ενδεκάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να είναι ο Γάλλος αμυντικός, δίπλα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων την Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι ο Ρόουζ ξεκίνησε βασικός δίπλα στον Μπράμπετς στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ ήταν στο κέντρο της άμυνας του Άρη δίπλα στον Φαμπιάνο, μετά το 38′, όταν τραυματίστηκε ο Τσέχος αμυντικός.

 

To Top