ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σάββας Καμπερίδης στη γιορτή λήξης της ακαδημίας «Future Stars» (photos)

Η ακαδημία «Future Stars» πραγματοποίησε την Κυριακή την ετήσια γιορτή της με την οποία έκλεισε το τέταρτο έτος λειτουργίας της. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 68 αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας, (γεννημένοι από το 2010 έως 2000), οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα των γονέων τους που βρέθηκαν στην εξέδρα, ενώ επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, Σάββας Καμπερίδης.

Όπως γράφει το tsiotras.blogspot.com:

«Οι υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας Ι. Πολίτης και Θ. Κυρκούσης, στον σύντομο χαιρετισμό τους, αναφέρθηκαν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και που αρχίζει να παράγει αποτελέσματα, γεγονός που γεμίζει με ικανοποίηση όλους εμάς τους προπονητές της ακαδημίας, αλλά και τους ίδιους αθλητές και γονείς.

Ο coach Κυρκούσης αναφερόμενος στο «χθες, σήμερα και το αύριο των Future Stars» ευχαρίστησε τους αθλητές/τριες για την συνέπεια τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας.

Επίσης ευχαρίστησαν τον Σάββα Καμπερίδη, ως επίσημο προσκεκλημένο, για την τιμή που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, μετά την πρόσκληση που του έκαναν.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε και ο coach Γιάννης Γράψας, καθώς και πολλοί άλλοι επώνυμοι, φίλοι των γονέων και προπονητών.

Επίσης ευχαρίστησαν τις προπονήτριες Κατερίνα Ναζίρη και Μαρία Γραμμενούδη για την αμέριστη βοήθεια και συμμετοχή τους στην ακαδημία, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα διάφορα δώρα-διπλώματα: WILSON athletics, ION, ALANA coffee bar, KYANA, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΠΟΖΙΔΗ πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Η εκδήλωσε έκλεισε με την απονομή σε όλα τα παιδιά αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, σοκολάτες και ενός T-Shirt συλλεκτικού για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας, καθώς και αναμνηστικά βραβεία στους συνεπέστατους αθλητές/τριες. Τις απονομές έκαναν οι Σάββας Καμπερίδης, Γιάννης Γράψας, Γονείς και προπονητές.

Οι υπεύθυνοι προπονητές εύχονται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς και τους φίλους της  ακαδημίας, καλό καλοκαίρι. Ραντεβού στις 10-11 Σεπτέμβρη με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση και οργάνωση ώστε να κάνουν όλοι πράξη το βασικό σύνθημα της ακαδημίας: «ελάτε μαζί μας να παίξουμε, ελάτε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι του μπάσκετ, γίνε και εσύ ένα μελλοντικό αστέρι».

To Top