Ο Σάντο απολύθηκε από την Αλ Ιτιχάντ μετά από επεισόδιο με τον Μπενζεμά

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. 

Ο βοηθός προπονητής Χασάν Χαλίφα αναλάβει καθήκοντα ως προσωρινός προπονητής, εν αναμονή του αντικαταστάτη του Νούνο. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Ριάντ «Al Riyadiah» ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε στα αποδυτήρια με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά.
Συγκεκριμένα στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Αλ Τζαβίγια από το Ιράκ για το Champions League της Ασίας, κι ενώ η Αλ Ιτιχάντ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 (ηττήθηκε τελικά με 2-0), ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τον Γάλλο φορ να μην τεμπελιάζει και να βοηθά στο πρέσινγκ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Μπενζεμά:
«Μη μιλάς για μένα, να μιλάς συνολικά για την ομάδα». Ο Σάντο επέμεινε και τού ζήτησε να δίνει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ο Μπενζεμά τού απάντησε με βαριές κουβέντες και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ αυτή η κόντρα οδήγησε τον Σάντο στην πόρτα της εξόδου.

To Top