Ο… σίγουρος (Tζέγκο) και το ερωτηματικό για Σάσα

Τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ καταστρώνει ο Άκης Μάντζιος.

Το βάρος για τον Έλληνα τεχνικό έχει πέσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί όπου θα περάσουν οι περισσότερες μπάλες, εκεί όπου θα δοθούν οι περισσότερες μάχες. Για το λόγο αυτό ο προπονητής του Άρη προσπαθεί να επιλέξει τους καλύτερους και πιο έτοιμους για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Μέχρι στιγμής ο Άκης Μάντζιος έχει παίξει για 2,5 παιχνίδια με τρία χαφ, βάζοντας τον Εντιαγέ σε ρόλο ψευτοδεκαριού. Το έκανε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά στα ματς με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιξε το κλασικό 4-2-3-1, με τον Μπερτόγλιο στον γνωστό του ρόλο, να είναι από τους κορυφαίους του Άρη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση του Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος που έπαιξε σαν αλλαγή κόντρα στον Παναιτωλικό, δεν πατάει καλά από το ξεκίνημα της χρονιάς και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να αποτρέψει τον Μάντζιο από αυτήν την επιλογή. Πάντως αυτός που έχει πάρει φανέλα βασικού σπίτι του είναι ο Τζέιμς Τζέγκο, με τον Άκη Μάντζιο να τον εμπιστεύεται. Κάτι το οποίο θα κάνει απέναντι και στην ΑΕΚ.

To Top