Ο Σίμτσακ κάνει τον απολογισμό του πρώτου ματς και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια!

Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε για τα λάθη που οδήγησαν στην πρώτη ήττα στη σειρά των μικρών τελικών και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας πως βασικό ζητούμενο είναι η διάρκεια.

«Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το χθεσινό. Πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα στην Πυλαία, να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και μέσα από το βίντεο και την προπόνηση, να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε», λέει ο έμπειρος σέντερ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ποια ήταν αυτά τα λάθη; «Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και καλοί για 40 και όχι μόνο για 30 λεπτά. Ένα από τα πρώτα ζητούμενα είναι η διάρκεια. Περίπου στα 3/4 του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, κάναμε παιδαριώδη λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας».

Η πρώτη μάχη χάθηκε, όμως ο πόλεμος είναι μακρύς, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ έχει πολύ μέλλον, σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος αποτυπώνει την κατάσταση σε μία σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. «Σίγουρα το πρώτο ματς είναι σημαντικό. Όμως πιο σημαντικό για μία ομάδα που έχει το μειονέκτημα έδρας είναι να μη χάσει στο σπίτι της. Από κει και πέρα, έχει τρεις ευκαιρίες για να κάνει το «μπρέικ». Εμείς έχουμε το μειονέκτημα της απουσίας του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά με ομαδική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε δύο νίκες στο «Nick Galis Hall» και από κει και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ένα εκτός έδρας ματς», καταλήγει ο 33χρονος σέντερ του Άρη.

To Top