ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σίμτσακ παραμένει προσγειωμένος και στέλνει το μήνυμα για δουλειά: “Τα… χαρτιά από το παρκέ απέχουν πολύ!”

Τα χαρτιά λένε ότι ο Άρης βελτιώθηκε, αλλά ο πολύπειρος Βασίλης Σίμτσακ γνωρίζει πολύ καλά πως όλα κρίνονται μέσα στο παρκέ, γι’ αυτό και εστίασε στις δηλώσεις του στην δουλειά που πρέπει να γίνει από όλους για να παρουσιάσει ο Άρης την ακόμα καλύτερη εικόνα από την περσινή χρονιά.

Μιλώντας για τη νέα χρονιά ο Σίμτσακ ευχήθηκε “να υπάρχει υγεία στην ομάδα, υπομονή, να δέσουν γρήγορα οι καινούργιοι με τους παλιού παίκτες. Υπάρχει η πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι αξιόλογο αυτή τη χρονιά” και συνέχισε αναφερόμενος στο αν φέτος έγινε ένα βήμα παραπάνω στην στελέχωση του ρόστερ: “Στα χαρτιά έτσι φαίνεται, αλλά τα χαρτιά από το παρκέ απέχουν πολύ. Ξέρω ότι οι προπονητές σε συνεργασία με τη διοίκηση έκαναν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά κι ελπίζω αυτό το κλίμα να βγει στο γήπεδο”.

Για το τι περιμένει από τον Άρη φέτος υποστήριξε: “Να έχει υψηλά στάνταρ στην άμυνα μας, αυτό μας χαρακτηρίζει στα τελευταία δύο χρόνια με τον Δημήτρη Πρίφτη και στην επίθεση η ομάδα θα λειτουργήσει αναλόγως των χαρακτηριστικών των παικτών με σκοπό την αξιοποίηση του ταλέντου. Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι μας στην επίθεση, γιατί είναι διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν. Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες”.

Για την δική του παρουσία και τον ρόλο του στην ομάδα σχολίασε πως “εγώ θα κάνω αυτό που θα μου ζητάει προπονητής. Θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά, ειδικά αυτά που αγωνίζονται στην ίδια θέση με μένα. Δε με νοιάζει αν παίζω 1 ή 30 λεπτά, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα γιατί αυτό θα μας κάνει χαρούμενους. Ευελπιστώ να έχουμε μια γεμάτη χρονιά”.

Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα το ότι θα προετοιμαστεί στο Πράβετς  τόνισε: “Βοηθάει στο να να γνωριστούμε καλύτερα οι παίκτες. Θα είμαστε όλη μέρα μαζί με παιδιά τα οποία δεν έχουμε ζήσει, αλλά και θα αφομοιώσουμε καλύτερα αυτά που θέλει ο προπονητής”.

To Top