Ο Σαλπιγγίδης στην οικογένεια του Άρη!

Στην οικογένεια του Άρη ανήκει εδώ και αρκετές μέρες ο… Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αλλά για συγγενή του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος φοράει τα κιτρινόμαυρα ενισχύοντας τις ακαδημίες πρότυπο του συλλόγου.

Ο νεαρός Δημητράκης επέλεξε τον Άρη και τις ακαδημίες του (παίζει στην ομάδα των 2003), αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός, με προπονητή τον Νίκο Παπαστεργίου. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι αποχώρησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ για να μετακινηθεί στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Σαλπιγγίδης-τζούνιορ ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόσφατης νίκης επί του… ΠΑΟΚ, όταν οι λιλιπούτειοι κιτρινόμαυροι παίκτες, επικράτησαν με 6-5, αν και έχαναν στο πρώτο ημίχρονο με 3-0.

Είχε προηγηθεί η πρώτη ήττα της Κ15 του ΠΑΟΚ από τον Άρη, σε μια βδομάδα, όπου το μέλλον των κίτρινων έδειξαν τον δρόμο.

“Οι ακαδημίες του Άρη είναι πρότυπο, πραγματικό στολίδι για τον σύλλογο. Όλοι όσοι συμμετέχουν, δουλεύουν ώρες,ατελείωτες, με μοναδικό στόχο, να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο και να τιμήσουν τα χρώματα του συλλόγου” σχολίασε στο PRESSARIS o διοικητικός υπεύθυνος των ακαδημιών Άρη Γιώργος Βασβάνης για να συμπληρώσει:

“Υπάρχουν συνεχώς στους αγώνες μας προπονητές των εθνικών ομάδων, η δουλειά που γίνεται είναι αξιοπρόεσεκτη και η δική μου έκκληση είναι να προστατευτεί το στολίδι αυτό του συλλόγου. Να το αφήσουν μακριά από τις αντιπαλότητες και να το προστατεύσουν ως κόρη οφθαλμού”.

Τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών είναι ο Κώστας Οικονομίδης, ενώ τεχνικός υπεύθυνος ο Φόρης Κάκογλου.

To Top