Ο Σαμαράς φώναξε παρών, ενοχλήσεις ο Καπνίδης

Ο Δημήτρης Σαμαράς επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Αντώνης Καπνίδης ισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (15/03, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έριξε και πάλι το βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Δημήτρης Σαμαράς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 24ώρο και προπονήθηκε κανονικά.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αντώνης Καπνίδης, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους, αποχώρησε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Πέτρος Μπαϊμάκης, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Πέλλας θα επιστρέψει ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»

Κλήση στην εθνική ομάδα Παίδων (U-17) για τον Ιακωβίδη

 

Με έγγραφο που απέστειλε η Ε.Π.Ο. σήμερα στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει για την κλήση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη στην εθνική ομάδα Παίδων (U-17).

Ο 16χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας θα συμμετάσχει στις προπονήσεις και στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Elite Round Group 4 του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2014-’15, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία από τις 16 μέχρι τις 27/03.

Ο Ιακωβίδης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαρτίου και θα επιστρέψει στις 28 του μήνα.”.

To Top