ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σανικίτζε είναι έτοιμος να πει το “ναι” και να επιστρέψει στον Άρη!

Ο Βίκτορ Σανικίτζε είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Όχι για να παίξει μπάσκετ, αλλά για να ξεκινήσει εδώ που ατυχώς σταμάτησε να παίζει το άθλημα που αγαπάει, μια νέα καριέρα στο άθλημα που αγαπάει!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS που προκύπτουν και την ΚΑΕ και (κυρίως) από το περιβάλλον του Σανικίτζε, υπάρχει πολύ καλή διάθεση – αν όχι ήδη απόφαση – για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αναλάβει διοικητικό πόστο στους κίτρινους.

Το ποιες ακριβώς θα είναι οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Σανικίτζε προφανώς και θα διευκρινιστούν όταν θα έρθει η ώρα, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Γεωργιανός πρώην παίκτης πλέον, είναι έτοιμος να ξεκινήσει καριέρα ως στέλεχος σε ομάδα μπάσκετ και αυτή θα είναι ο Άρης.

Πιθανότατα θα “ονομαστεί” τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, αυτό έχει δευτερεύουσα σημασία. Το πιο σημαντικό, εφόσον οριστικά επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι ότι ο Άρης προσθέτει έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το άθλημα, που έχει πολλές επαφές στο εξωτερικό και έχει εμπειρία από το πιο υψηλό επίπεδο λειτουργίας μιας ομάδας, έστω και ως παίκτης.

Όλα αυτά ο Σανικίτζε είναι πρόθυμος να τα προσφέρει στον Άρη και μέσω του Άρη να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, στο μέρος όπου μπήκε πρόωρο τέλος στην προηγούμενη καριέρα του, με τον τραυματισμό του στο γόνατο, περίπου τέτοια εποχή τρία χρόνια πριν.

Ο Σανικίτζε είχε δεχθεί την πρόταση από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, την επεξεργάστηκε, διαπίστωσε πως πράγματα που είχαν συζητηθεί και “συμβουλές” που είχε δώσει, έγιναν και γίνονται πράξεις και φαίνεται έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα στελέχους της ΚΑΕ.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Σανικίτζε είναι πως ίσως και εντός της βδομάδας υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

To Top