ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… Σανχούρχο έχει το “κλειδί” για τo Grexit και το κύπελλο!

Μια παλαιότερη υπόθεση του Άρη, μπορεί να αποτελέσει το “κλειδί” για την διεξαγωγή των αγώνων του κυπέλλου, εφόσον το επιδιώξει η ΕΠΟ στην περιβόητη υπόθεση του ποδοσφαιρικού Grexit!

Όπως τόνισε σήμερα, ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος, η υπόθεση Φερνάντο Σανχούρχο, μπορεί να ξεκλειδώσει το μπλοκάρισμα των αγώνων.

Πώς;

Πριν μερικά χρόνια, η ΠΑΕ Άρης έκανε αίτηση αναστολής στο Συμβούλιο Επικρατείας και ασφαλιστικά μέτρα για να μην ισχύσει απόφαση κατάπτωσης της εγγυητικής σε βάρος της από τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Η απόφαση εκείνη έδινε την δυνατότητα στην ΕΕΑ να μπλοκάρει δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του Άρη και να εισπράξει 150.000 ευρώ.

“Η κατάπτωση δεν έγινε, η ΕΕΑ δεν μπορούσε να εφαρμόσει την απόφαση και ο Άρης γλύτωσε τα χρήματά του, γιατί το ΣτΕ δέχθηκε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί , όσο είναι σε εκκρεμότητα τα ασφαλιστικά μέτρα. Κάτι ανάλογο έγινε τώρα και με την ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην ισχύσει η απόφαση Κοντονή. Από τη στιγμή που επιδόθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, αυτόματα βάσει του δεδικασμένου, δεν ισχύει η απόφαση του υπουργού, όπως το έχει αποδεχθεί το ΣτΕ και η ΕΠΟ μπορεί να ορίσει κανονικά τα παιχνίδια του κυπέλλου” τόνισε ο Παπαδόπουλος για το θέμα.

To Top