ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Σανόγκο έχει… προαναγγείλει την επιθυμία του: “Αγαπώ τους φιλάθλους του Άρη, ποιος δεν θα ήθελε να παίζει γι αυτούς;” (video)

Ο Άρης θα ήθελε να διατηρήσει τον Ίσμαελ Σανόγκο στη σύνθεσή του και την επόμενη σεζόν, καθώς υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του και τη γενικότερη προσφορά του τη φετινή σεζόν, γι αυτό άλλωστε προχώρησε σε επίσημη πρόταση, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Ο Ιβοριανός παίκτης έχει κερδίσει τους πάντες με τη μαχητικότητά του και την αυταπάρνηση που έδειξε, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Γιάννη Καστρίτη, αγωνιζόμενος τραυματίας, σε κάποιους αγώνες.

Δεν είναι τυχαίο πως είναι ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας κι έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους φίλους των “κίτρινων”, οι οποίοι εκτιμούν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια του 26χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ, κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ.

Ο Σανόγκο είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα, όταν βρίσκεται στο γήπεδο, παίζοντας με πολύ μεγάλη ενέργεια και μια ομάδα χρειάζεται τέτοιους παίκτες.

Επίσης, είναι πολύ καλός χαρακτήρας και δεν έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, κάτι πολύ σημαντικό για τα αποδυτήρια μιας ομάδας.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε και ο απόφοιτος του Σίτον Χολ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, πριν από μερικές εβδομάδες στην κάμερα της ΕΡΤ. “Αγαπώ τους φιλάθλους του Άρη. Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, με όλη αυτή την ιστορία εδώ; Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει εδώ;”, επεσήμανε, δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

To Top