ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σανόγκο, ο Πιούριφοϊ και οι έξι ξένοι στα πλέι οφς

Η επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στα πλέι οφς μια ομάδα μπορεί να δηλώσει μόνο έξι ξένους, δεν αφήνει περιθώρια για την απόκτηση του Ντάνζελ Πιούριφοϊ.

Ο Ιβοριανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στην προετοιμασία του Άρη και το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στη 12άδα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (05/03, 20:30) με το Περιστέρι. Αυτό σημαίνει ότι οι “κίτρινοι” θα έχουν και πάλι έξι ξένους στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος, μια ομάδα μπορεί να δηλώσει έξι ξένους, πριν την έναρξη των πλέι οφς και δεν έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια να αλλάξει κάποιον εξ αυτών. Με δεδομένο ότι απομένουν έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η προσθήκη ενός ακόμη ξένου δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά ούτε και ανάγκη για τον Άρη, ο οποίος στις τελευταίες αναμετρήσεις αγωνίστηκε με πέντε ξένους. 

Ο Πιούριφοϊ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ένα διάστημα μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων και προπονείται με την ομάδα, όμως με τα σημερινά δεδομένα δεν προβλέπεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους “κίτρινους”. 

To Top