ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σανόγκο “προσπέρασε” τους Κερούς και Ουίλιαμς στα ριμπάουντ και μπήκε στους πρώτους πενήντα

Ο Ίσμαελ Σανόγκο μπήκε στην 50άδα των ξένων ριμπάουντερ του Άρη στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Με τα έξι που μάζεψε στο ντέρμπι, έφτασε τα 118 και ξεπέρασε τους Σέρχιο Κερούς και Ζίριους Ουίλιαμς που είχαν από 115.

Στον αντίποδα ο φόργουορντ από την Ακτή Ελεφαντοστού έβαλε το όνομα του στη λίστα των πέντε παικτών που είχαν τουλάχιστον 0/5 σουτ εντός πεδιάς, έχοντας 0/5. Σε αυτήν μπήκε μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Τσέισον Ραντλ της ΑΕΚ Betsson με 0/6. Ο Σανόγκο ισοφάρισε παράλληλα τη χειρότερη επίδοση διπόντων στη σεζόν, έχοντας 0/4. Σε αυτήν τη λίστα έχει θέση και ένας ακόμη παίκτης του Άρη Midea, ο Ρόνι Χάρελ που είχε επίσης 0/4 δίποντα στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Carna.

*Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ έγινε ο πρώτος παίκτης της φετινής Stoiximan Basket League που είχε 10 άστοχα σουτ εντός πεδιάς, αφού τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 4/14. Παράλληλα σημείωσε την 6η επίδοση 0/5 ή και περισσότερων τριπόντων, αφού είχε 0/5. Λίγο μετά πάντως τον ξεπέρασε σε άστοχα σουτ ο Άντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ mateco (11).

To Top