Ο Σαρικόπουλος είναι το “κέρδος” από τη μάχη με τον Παναθηναϊκό

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης, όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Αντώνης Ασημακόπουλος, κέρδισε χθες έναν παίκτη. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν έκανε απλά το καλύτερό του παιχνίδι φέτος, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Άρη, απέναντι σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο 23χρονος σέντερ πέρασε πολλά όλο το καλοκαίρι με την σοβαρή επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Χρειάστηκε περίπου πέντε μήνες για να επανέλθει σε πλήρη δράση, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά χθες με τον Παναθηναϊκό ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Δεν είναι μόνο οι 11 πόντοι και τα 5/5 δίποντα. Είναι τα 6 ριμπάουντ, 3 εξ αυτών επιθετικά, είναι το “ξύλο” που έριξε στον Μάικ Μπατίστ, τις άμυνες που έβγαλε στην άμυνα με τα σωματικά του προσόντα. Σε μόλις 11:41 κατάφερε να μαζέψει 15 βαθμούς αξιολόγησης, έναν λιγότερο από τον Βεζένκοφ, που αγωνίστηκε 36 λεπτά!

Ο Σαρικόπουλος μπορεί να μην ήταν πρώτη επιλογή του Αγγέλου το καλοκαίρι, να είχε άλλα στο μυαλό του για την θέση του σέντερ, αλλά χθες απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και να γίνει μια πολύ σημαντική και πολύτιμη μονάδα για τον Άρη.

Οι περισσότεροι έφυγαν με την απορία για την μη χρησιμοποίησή του στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αγγέλου εξήγησε πως δεν τον έβαλε γιατί δεν έπαιξε ο Μπατίστ…

 

To Top