Ο Σαρρής διέψευσε τον Δημητρέλο, επιβεβαίωσε την επαφή του με τον Άρη!

Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο και ουδέποτε παρέλαβε DVD του αγώνα Άρης – ΑΕΚ, όπως ο ίδιος δήλωσε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαίωσε πως είχε επαφή μόνο με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά για το άρθρο 99 και όχι για την διαιτησία.

Το ρεπορτάζ από το soccerplus.gr αναφέρει πως “σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το οποίο προφανώς και διέρρεαν από την ΠΑΕ τις προηγούμενες ημέρες, ο Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή την περασμένη Τρίτη.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, όμως, όπως είχε γράψει από το βράδυ της ίδιας μέρας το Soccerplus.gr δεν έγινε ποτέ. Και αυτό, διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά στη Χίο.

Ήταν αδύνατον, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΑΕΚ να τον δει και μάλιστα να του παραδώσει και dvd με αγώνες στους οποίους έχει αδικηθεί η Ένωση.

Το ρεπορτάζ του soccerplus.gr επιβεβαιώθηκε πλήρως με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σαρρής στους εκπροσώπους του Τύπου, στο Διεθνές Συνέδριο Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Σούπερ Λιγκ με τον τίτλο “Fottball About”, στο οποίο ήταν ομιλητής.

Συγκεκριμένα στο περιθώριο του συνεδρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι δεν δέχθηκε επίσκεψη πρόσφατα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο.

“Κανένας πρόεδρος ομάδας δεν με έχει επισκεφθεί για τη διαιτησία, παρόλο που στον Τύπο διαβάζω το αντίθετο”, είπε και όταν ερωτήθηκε: “Δεν μιλήσατε με τον πρόεδρο του Αρη και της ΑΕΚ;”, απάντησε: “Με τον Αρη είχα μία επαφή αλλά για το άρθρο 99 και όχι για τη διαιτησία”.

“Δεν σας έδωσαν DVD του αγώνα Αρης – ΑΕΚ;” η νέα ερώτηση που του έγινε, για να ξεκόψει: “Οχι” και να προσθέσει: “Ποτέ κανείς δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τη διαιτησία. Πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και να γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι πάει καλά. Τα λάθη που γίνονται είναι ανθρώπινα”.

Στον χαιρετισμό του στο συνέδριο, ο Γ. Σαρρής πρότεινε στις ομάδες κοινό μέτωπο “για να διεκδικήσουμε την εφαρμογή του αυτονόητου για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που δεν είναι άλλο από την περιγραφή των όρων του παιχνιδιού, σε συνθήκες σύγχρονης ιδιωτικής οικονομίας της αγοράς, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον υπόλοιπο πλανήτη”.

Και το ερώτημα παραμένει: Με ποιόν τελικά συναντήθηκε ο Δημητρέλος και που;”.

 

To Top