Ο σεβασμός των μικρών της Μπαρτσελόνα (video)

Η Μπαρτσελόνα U13 επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας της Άρσεναλ σε τουρνουά συλλόγων στην Ιαπωνία αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν κερδίσει το θαυμασμό όλων με τη συμπαράσταση προς τους αντίπαλους τους μετά την πρόκριση στα πέναλτι του ημιτελικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν σε τουρνουά στην Οσάκα της Ιαπωνίας όπου η Μπαρτσελόνα κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας με 3-1 την Άρσεναλ.

Οι μικροί των “μπλαουγκράνα” όμως κέρδισαν το θαυμασμό όλων όσων παρακολούθησαν το τουρνουά με όσα έκαναν στον ημιτελικό που είχε προηγηθεί κόντρα στην FC Persimmon.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 11-10 (2-2 είχε λήξει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης) και οι μικροί αντί να έχουν το μυαλό τους μόνο στους πανηγυρισμούς πήγαν και αγκάλιασαν τους αντιπάλους, αρχικά τον γκολκίπερ και εν συνεχεία τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τους παρηγόρησαν.

Μάλιστα και ο λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στο instagram σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Σεβασμός, προσπάθεια, φιλοδοξία, ομαδική δουλειά, ταπεινότητα, αξίες, κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Respect Effort Ambition Teamwork HUMILITY ??? U13B / Infantil B ?? #Values #MoreThanAClub #MesQueUnClub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona La Masia (@fcbmasia) στις

To Top