Ο Σεμερτζίδης στο PRESSARIS για το «στοίχημα» του Κατίδη

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε και γνωρίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τον Γιώργο Κατίδη, μίλησε στο PRESSARIS για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη και το όνειρο το οποίο αυτός ζει στο Λίβερπουλ, όπου και δοκιμάζεται από την Έβερτον. Ο λόγος για τον Γιώργο Σεμερτζίδη, ο οποίος συνέστησε βέβαια προσοχή και κυρίως συνέπεια στη δουλειά.

Αρχικά ο  Σεμερτζίδης αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική αξία του Γιώργου Κατίδη, σχολιάζοντας: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όμως όχι ολοκληρωμένος. Άλλωστε, στην ηλικία του είναι πολύ δύσκολο να είναι κάποιος ολοκληρωμένος.  Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν που τον είχα καλέσει στην Εθνική παίδων, όμως η δουλειά δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, παρά το ταλέντο του το οποίο ξεχωρίζει».

 Στη συνέχεια μας μίλησε για την ευκαιρία που παρουσιάζεται στον νεαρό αθλητή του Άρη, τονίζοντας: «Είναι αδιαμφισβήτητο πως είναι τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Άρη ομάδες, όπως η Έβερτον να τον βολιδοσκοπούν και να φτάνουν κοντά στην απόκτησή του. Το δέλεαρ και οι προϋποθέσεις για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι λογικό να είναι μεγάλες. Πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να ξεχωρίσεις. Βέβαια, δε σημαίνει πως εκεί δε θα χρειαστεί να κάνει τίποτα. Χρειάζεται δουλειά είτε πάει τελικά στην Έβερτον, είτε μείνει εδώ».

Συνεχίζοντας υπογράμμισε πως πέρα από τα θετικά, όλη αυτή η κατάσταση εγκυμονεί και μεγάλους κινδύνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κατίδης ακόμη δεν έχει καθιερωθεί στον Άρη και θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Είναι στο χέρι του να τα καταφέρει, όμως χρειάζεται προσπάθεια. Νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα να πετύχει, όμως πρέπει να υπάρχει δουλειά στο σώμα και στο μυαλό. Όλα είναι και θέμα χαρακτήρα. Υπάρχουν παραδείγματα παικτών που πέτυχαν, αλλά κι άλλων που δεν πέτυχαν. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και δουλειά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, αφού μαζί επέλεξαν τον Κατίδη να ξεκινήσει βασικός στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα,(όπου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι), αλλά κι ανακάλυψαν τον Άγγελο Χαριστέα από το Στρυμονικό: «Είναι μία συνεργασία χρόνων. Είναι αλήθεια πως και τον Άγγελο Χαριστέα τον είχαμε δει στον Στρυμονικό, εισηγηθήκαμε την απόκτησή του και πλήρωσε τότε ο Άρης ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον αποκτήσει, πουλώντας τον αργότερα ένα 1,7 δισεκατομμύρια! Βέβαια και για τον Κατίδη κρίναμε ότι έπρεπε να παίξει σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και γενικά έχουμε μαζί πολύ καλή σχέση και άριστη επικοινωνία».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top