Ο Σερραίος που όταν σκοράρει… εμφανίζει τον “θεό του πολέμου”! “Όταν πιάνω αυτή την φανέλα είναι σαν να αγγίζω ένα όνειρο!” (photos)

Η φωτογραφία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον δείχνει να πανηγυρίζει με την φανέλα του Άρη, μετά από γκολ με την ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Σερρών, την Ελπίδα Προβατά.

Φανατικός Αρειανός ο Παναγιώτης Χ. Γκοντινόπουλος, κάθε φορά που σκοράρει κάτω από την φανέλα της ομάδας του εμφανίζεται αυτή του Άρη αγγίζοντας με περηφάνια το σήμα του “θεού του πολέμου” στο σημείο της καρδιάς. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο, με τον ίδιο να πανηγυρίζει όπως αποδεικνύεται στη φωτογραφία του serresgoal.gr.

“Μπορεί να μην έχω παίξει ποτέ στον Άρη, αλλά όταν σκοράρω και αγγίζω αυτή την φανέλα είναι σαν να αγγίζω το όνειρο! Αν μια εικόνα έχει 1000 λέξεις φαντάσου πόσες θα έχουν 4 γράμματα. Δεν υπάρχει νομίζω κάτι που μπορώ να βρω για να γεμίσω αυτό που νιώθω για τον Άρη! Όσοι φοράνε την φανέλα του Άρη πρέπει να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο γιατί για μένα όπως και για πάρα πολλά παιδιά είναι το όνειρο μας”, τόνισε αρχικά στο PRESSARIS…

Όσο για τη φανέλα, αυτή είναι του Κόκε του παίκτη που όταν αγωνιζόταν στον Άρη ήταν ο παίκτης που λάτρευε ο ίδιος, ενώ τον είχε συναντήσει και από κοντά στο παρελθόν…

Ελπίζει στο καλύτερο αναφορικά με την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει σύντομα στη φυσική του θέση, δίνοντας μήνυμα συσπείρωσης: “Πιστεύω πραγματικά ότι θα βρεθεί λύση ..μπορεί να αργήσει ακόμα λίγο άλλα θα γίνει…από άτομα που πραγματικά θα θυσιάσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά…”.

serres

 

To Top