ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο σημερινός αντίπαλος του Αρη, Ηρακλής, με τα “μάτια” της ΚΑΕ

H KAE Άρης ανέλυσε τον σημερινό της αντίπαλο, Ηρακλή, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά:

Τον Ηρακλή εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (05/10, 18:15, ΕΡΤ2) ο ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε φέτος στην Α1, μετά από απουσία οκτώ χρόνων.

Ο Γιάννης Καστρίτης, που πέρυσι ήταν προπονητής της ομάδας μας στο δεύτερο μισό της σεζόν, επέλεξε παίκτες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στις ομάδες που εργάστηκε. Τέτοιοι είναι ο Αμερικανός Lenzelle Smith Jr. (27, 1,96) και ο Βρετανός Teddy Okereafor (26, 1,93), με τους οποίους συνυπήρξε στην Κύμη, αλλά και οι Βασίλης Καββαδάς και Σωτήρης Μανωλόπουλος, που τους είχε παίκτες σε Αρκαδικό και Τρίκαλα και Κύμη αντίστοιχα.

Στον Ηρακλή συνεχίζουν την καριέρα τους ο Darius Garrett (29, 2,06) και ο Θόδωρος Ζάρας (32, 1,97), οι οποίοι πέρυσι έπαιξαν στον ΠΑΟΚ.

Νέα πρόσωπα στην ελληνική Α1 είναι ο έμπειρος Αμερικανός Jamal Shuler (3, 1,91), ο Καναδός Olivier Hanlan (26, 1,93) και ο επίσης Αμερικανός Alex Davis (27, 2,06). Από την ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία παρέμειναν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (34, 1,98) και ο Κώστας Κακαρούδης (36, 2,04).

Οι Καββαδάς, Ζάρας, Μανωλόπουλος και Κακαρούδης έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΡΗ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής ηττήθηκε από το Περιστέρι με 75-59, στην Αθήνα.

Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και την περασμένη Τετάρτη στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 64-63″.

To Top