Ο Σιδηρόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα στους “Ζωσιμάδες”! Ο Άρης δεν άξιζε να χάσει!

Η σημερινή ήττα του Άρη είναι έργο Σιδηρόπουλου. Το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Ούτε για γκρίνια πρόκειται, ούτε για τίποτα άλλο. Ο Άρης δεν άξιζε να χάσει, αλλά ο Σιδηρόπουλος είχε άλλη άποψη με αυτά που σφύριξε και δεν σφύριξε σήμερα στο γήπεδο…

Το πρώτο ημίχρονο στους “Ζωσιμάδες” ήταν μέτριο ποιοτικά και λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου, που κατά μήκος του μπροστά από τους πάγκους είχε κάτι μεταξύ πάγου, πάχνης και λάσπης! Οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο 20λεπτο την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς πάντως να δημουργήσουν κάποια ευκαιρία στην εστία του Διούδη.

Σταδικά οι κίτρινοι άρχισαν να αναπτύσσονται επιθετικά, είχαν ευκαιρίες για αντεπιθέσεις, αλλά ο Τάτος δεν είχε σωστές επιλογές στην τελική πάσα. Ο ΠΑΣ έχασε την πιο καλή ευκαιρία του για γκολ με τον Στρούνα που μπήκε από τα δεξιά, σούταρε, αλλά ο Τσουμάνης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Γενικότερα, ο Άρης ήταν σωστά στημένος στο γήπεδο από τον Σούλη Παπαδόπουλο και δεν απειλήθηκε από τον ΠΑΣ, ενώ είχε και ευκαιρία να σκοράρει όταν από λάθος του Βελλίδη που μπλόκαρε τη μπάλα από επιστροφή αμυντικού στο 41’ ο Αγκάνθο στο έμμεσο φάουλ βρήκε… τείχος και στην επαναφορά ο Τάτος δεν μπόρεσε να βρει τον Μανιά που περίμενε μόνος του.

Στο 44’ έγινε η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα, όταν σε μια ανύποπτη φάση, προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών. Ο Ντάσιος χτύπησε στο πρόσωπο τον Τάτο και ο Σιδηρόπουλος έβγαλε κόκκινη κάρτα και στους δύο παίκτες! Ήταν σαφώς μια άδικη απόφαση για τον Άρη, όπως δικαίως διαμαρτύρονται οι κίτρινοι για την φάση στο 7’ όταν από κόρνερ του Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του ΠΑΣ.

Ο Σιδηρόπουλος θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής και στο δεύτερο μέρος. Σφύριξε πέναλτι για χέρι του Παπαδόπουλου σε φάουλ του Ντε Βισέντι στο 51’ και ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση με παλικαρίσιο γκολ του Μανιά, που κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, κέρδισε τη μπάλα από τον αμυντικό και πλάσαρε ιδανικά τον Βελλίδη, κάνοντας το 1-1.

Στο 64’ ο Σιδηρόπουλος δεν είδε το χτύπημα του Ντε Βισέντι στον Οικονόμοπουλο. Ο παίκτης του ΠΑΣ είχε ήδη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Σιδηρόπουλος τον κράτησε στο ματς… Ο Άρης δεν είχε από εκεί και πέρα δυνάμεις για να αντιδράσει και να ισοφαρίσει και δέχθηκε στο 73′ το 2-1 από κεφαλιά του Λίλα (ο Διούδης δεν βρήκε στην έξοδο). Το… κρεσέντο του ανεκδιήγητου Σιδηρόπουλου ολοκληρώθηκε όταν έδωσε μόλις δύο λεπτά για καθυστερήσεις.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (90’+1’ Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Κοροβέσης (77’ Μπέριος), Στρούνα (46’ Μιχαήλ), Ντε Βισέντι.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τσουμάνης (90’+1’ Αγγελούδης), Τάτος, Παπαδόπουλος (80’ Καραγιάννης), Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής.

 

To Top