Ο Σκαριόλο ανακοίνωσε την 12άδα της Ισπανίας με ένα ερωτηματικό

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε τα τελευταία «κοψίματα» της εθνικής Ισπανίας, αφήνοντας μόνο ένα παράθυρο περιμένοντας την κατάσταση του Αλμπέρτο Ντίαθ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία όπου οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν με 86-77 στη Γρανάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την 12άδα της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Μουντομπάσκετ.

Συγκεκριμένα «έκοψε» τους Αλμπέρτο Αμπάλδε, Σέμπας Σάιθ και Χάιμε Πραντίγια, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τον Χάιμε Φερνάντεθ σε περίπτωση που δεν προλάβει τελικά τη διοργάνωση ο Αλμπέρτο Ντίαθ. Ο Ισπανός πλέι μέικερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Ισπανών με τον Καναδά και ανάλογα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων θα φανεί το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ ή όχι.

Αυτόσημαίνει ότι η 12άδα της Ισπανίας θα αποτελείται από τους Αλμπέρτο Ντίαθ ή Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερντάντεθ, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Σάντι Αλντάμα, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Άλεξ Αμπρίνες, Σέρχιο Γιουλ, Χουάν Νούνιεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζοέλ Πάρα.

 

To Top