ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σκωτσέζος είχε σφυρίξει την… απόδραση του Άρη στην Τούμπα και “τρόλαρε” για τα αίσχη! (photos)

Ο Μπόμπι Μάντεν, ο οποίος θα σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήταν ο διαιτητής που ορίστηκε και στο ντέρμπι της Τούμπας, όταν ο Άρης απέδρασε (0-1) με το γκολ του Μαντσίνι.

Και στην Τούμπα είχε Πορτογάλο στο VAR, όχι όμως τον Περέιρα, αλλά τον Μπρούνο Εστέβες.

Ο 43χρονος Σκωτσέζος μετά το ματς είχε βγάλει στη… σέντρα  την Τούμπα δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από τα απαράδεκτα επεισόδια που είχαν γίνει.

Με ανάρτησή του στο instagram έκανε λόγο για μια φοβερή εμπειρία, αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες. «Ήταν ευχαρίστηση που προσκλήθηκα στην Ελλάδα και την Θεσσαλονική για το ματς ΠΑΟΚ-Άρης. Φοβερή εμπειρία και απίστευτη η τέταρτη φωτογραφία στην οποία δεν έχει γίνει photoshop», ανέφερε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το σχόλιο με τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Madden (@bobby_madden_)

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε το “τρολάρισμα”. Ανέβασε story με  φωτογραφία από τα επεισόδια η οποία δείχνει τις γραμμές του οφσάιντ σε έναν από τους αστυνομικούς! Το σχόλιό του; «Δείχνει οφσάιντ».

Μάλιστα “χτύπησε” και τρίτη φορά. Ο ρέφερι της επεισοδιακής αναμέτρησης δημοσίευσε νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ειδική αναφορά στον αγώνα, στην πόλη και στις ομάδες, ενώ κάνει λόγο για παθιασμένος οπαδούς και… γρήγορη αστυνομία!

“Ένα λεπτό αναμνήσεων από ένα σπουδαίο παιχνίδι. Σπουδαία πόλη, εξαιρετικό φαγητό, καλοί άνθρωποι, παθιασμένοι φίλαθλοι, αξιοσέβαστα κλαμπ και γρήγορη αστυνομία», έγραψε χαρακτηριστικό στη λεζάντα.

To Top