«Ο Σκόρδας δεν εμπνέει, διχάζει»

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου, πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ αλλά και της ΚΑΕ Αρης, χρηματοδότης κατά καιρούς και των δυο τμημάτων, με σημαντική συνεισφορά (όχι μόνον οικονομική) σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αποφάσισε να μην αναμιχθεί στην εκλογική διαδικασία της 25ης Μαΐου, μετέχοντας σε κάποιο ψηφοδέλτιο, έχει ωστόσο την άποψη πως ο Λάμπρος Σκόρδας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του ιστορικού συλλόγου.

«Εδωσα το “παρών” στη διαδικασία της γενικής συνέλευσης από όπου προέκυψαν οι δυο υποψηφιότητες, του Σκόρδα και του Ηλιάδη. Δεν σας κρύβω ότι πήγα κι εγώ με την προσδοκία να ακούσω κάτι μεγαλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Πολλά είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, περί ενδιαφέροντος εταιρείας κολοσσού για την ΠΑΕ. Δεν έγινε κάτι τώρα, ίσως γίνει στο μέλλον. Τώρα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές» δήλωσε στο Goal o κ. Παπαϊωάννου και πρόσθεσε:

«Τώρα χρειαζόμαστε μια διοίκηση που θα είναι φερέγγυα, θέλουμε ανθρώπους που θα κάνουν σωστή διαχείριση, που θα ακολουθήσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται για το άρθρο 99 και θα εφαρμόσουν τους κανόνες. Χρειάζεται μια διοίκηση που θα ενώνει. Προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό με τον κ. Σκόρδα δεν μπορεί να γίνει. Ο κ. Σκόρδας διχάζει. Πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια του παρελθόντος, βαρέθηκε κι ο κόσμος. Σοβαρότητα απαιτείται και ενότητα».

Για τη θέση που πήρε στη γενική συνέλευση όπου αποκάλυψε πως έβαλε 732.000 ευρώ στην ΠΑΕ τόνισε: «Ξέρετε πολύ καλά πως δεν μιλάω συχνά δημόσια. Ούτε ήθελα να μπω στη διαδικασία να αναφέρω νούμερα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Αναγκάστηκα να κάνω αυτή την παρέμβαση γιατί ένιωσε να με πνίγει το δίκιο, γιατί ειπώθηκαν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Οσο για τη σχέση του με το μπάσκετ: «Ουσιαστικά ποτέ δεν αποχώρησα από την ΚΑΕ, δεν σταμάτησα ποτέ να ενδιαφέρομαι να συμμετέχω να ανταποκρίνομαι σε ό,τι μου έχει ζητηθεί».

πηγή: Goal news

To Top