Ο Σλούκας έστειλε τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ

Ο Κώστας Σλούκας πήρε από το… χέρι τον Ολυμπιακό και τον έστειλε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας! Ο πρώην παίκτης του Άρη τα έκανε όλα στην τελευταία περίοδο και με δικό του τρίποντο οι ερυθρόλευκοι σφράγισαν το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Σλούκας μπήκε στο παιχνίδι στο 53-50 υπέρ της Σιένα και με την δική του παρουσία ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 61-55! Βγήκε για να ξεκουραστεί και οι Ιταλοί γύρισαν μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, ισοφαρίζοντας σε 61-61! Το δικό του τρίποντο όμως στο τελευταίο λεπτό έγραψε το 72-64 και εκεί μπήκαν οι βάσεις για την τρίτη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα!

Ο Σλούκας τελείωσε το παιχνίδι με 7 πόντους (2/2β., 1/2δπ., 1/1τρ.), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20 λεπτά. Καλή απόδοση είχε και ο Κώστας Παπανικολάου με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, επίσης σε 20 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο φάιναλ φορ την Μπαρτσελόνα. Η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, χάνοντας τον τέταρτο αγώνα με σκορ 73-71 και αποκλείστηκε.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top