Ο Σμους Πάρκερ θυμήθηκε το βράδυ που τον… εξευτέλισε ο Κόμπι Μπράιαντ (video)

Μια ιστορία από τον Ιανουάριο του 2007 θυμήθηκε ο Σμους Πάρκερ, από το βράδυ που ο Κόμπι Μπράιαντ τον έστειλε στα… δόντια του Φιλ Τζάκσον σε αγώνα που είχε κριθεί.

σχέση του Κόμπι Μπράιαντ με τον Σμους Πάρκερ, δεν ήταν αυτή που χρειάζονται πριν από σχεδόν μιάμιση δεκαετία οι Λέικερς. Οι δύο παίκτες δεν συνεργάστηκαν αποτελεσματικά στο Λος Άντζελες, ο Πάρκερ δεν ήθελε για πολλά χρόνια να αναφερθεί στον Μπλακ Μάμπα, μετάνιωσε όμως για το γεγονός ότι δεν προσπάθησε μετά από το τέλος της καριέρας του να έρθει σε επαφή με εκείνον και του ζήτησε συγγνώμη λίγες μέρες μετά από το αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/2) ο πρώην παίκτης του Άρη, του Ηρακλή και του Περιστερίου θυμήθηκε μια ιστορία από την κοινή τους θητεία, από τη δεύτερη σεζόν της συνύπαρξής τους στους Λέικερς. Τη δημοσίευσε μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook: “Προς το τέλος εκείνου του αγώνα, ο Φιλ Τζάκσον έβγαλε τους βασικούς επειδή κερδίζαμε με 30 πόντους. Ενώ ήμουν στον πάγκο, εξήγησα ότι είχα ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας μου (32 πόντοι). Αμέσως μετά, ο Κόμπι μου είπε ότι ο Φιλ Τζάκσον με φώναξε για να ξαναμπώ στο ματς. Ενθουσιασμένος επειδή είχα την ευκαιρία να γράψω ένα νέο ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, πήδηξα και έτρεξα για την αλλαγή. Βέβαια ο Φιλ Τζάκσον δεν είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο και μου φώναξε να γυρίσω στον πάγκο. Γύρισα στη θέση μου σαν σκύλος με την ουρά στα σκέλια. Καταλάβατε, λοιπόν, γιατί ο Κόμπι γελάει τόσο άγρια μαζί μου σε αυτό το video“.

Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, ο Σμους Πάρκερ είχε σε εκείνο το ματς της 5ης Ιανουαρίου του 2007 μόλις 23 και όχι 32 πόντους, με το ρεκόρ καριέρας του να είναι οι 26.

Δείτε το σχετικό video από εκείνο το περιστατικό:

To Top