ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σολκίδης για την πίστη «στα δικά μας παιδιά» και το «9 στα 11»

Το 2015 ολοκληρώνεται με τους καλύτερους οιωνούς για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία μπορεί να έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον Πειραιά, ωστόσο, σε καμία περίπτωση αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να επισκιάσει την καταπληκτική πορεία των «κίτρινων» φέτος.

Πάντως, το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού Άρη είναι αναμφισβήτητα η συμμετοχή πολλών κοριτσιών στην αποστολή από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σολκίδης, σχολίασε σχετικά στο volleyplanet.gr:

«Έχουμε 6-7 κορίτσια που είναι κορασίδες-νεάνιδες στην 14άδα μας. Αυτή είναι η ομάδα μας. Με την απουσία κάποιας κοπέλας ανεβαίνει κάποιο κορίτσι από κάτω. Πιστεύουμε στα δικά μας παιδιά και έχουμε πολύ καλά τμήματα υποδομών. Δουλεύουμε με μέθοδο και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα αναπτυξιακά τμήματα μας».

Όσο για τον απολογισμό του πρώτου γύρου ο προπονητής του Άρη εμφανώς ικανοποιημένος σχολίασε: «Στο τέλος του Α΄ γύρου έχουμε 9 νίκες στα 11 παιχνίδια. Ποιος θα το έλεγε στην αρχή της περιόδου πως θα έχουμε «9 στα 11» και δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ ψηλά και θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να κρατηθούμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Θα το πολεμήσουμε να κρατήσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά μπορούμε».

To Top