Ο Σομποσλάι έγινε ο δεύτερος ταχύτερος παίκτης στην ιστορία της Premier League (video)

Ο Ντόμινικ Σομποσλάι κατέγραψε τη δεύτερη μεγαλύτερη ταχύτητα στην ιστορία της Premier League στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουλβς.

Ο Σομποσλάι χάρισε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ στο «Μολινό» κόντρα στη Γουλβς το Σάββατο (16/09).

Ο Τσαν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους «κόκκινους» να πραγματοποιούν σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνουν τη νίκη με 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πέδρο Νέτο έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Ούγγρο να επιστρέφει στην άμυνα με εντυπωσιακό σπριντ, ώστε να κόψει τον εξτρέμ της Γουλβς. Συγκεκριμένα έφτασε τελική ταχύτητα 36,76 χλμ/ώρα – μόνο ο Κάιλ Γουόκερ έχει καταγράψει μεγαλύτερη ταχύτητα στην Premier League. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τελική ταχύτητα 37,31 χλμ/ώρα την περασμένη σεζόν.

Όσο για τον Σομποσλάι είναι άλλη μια πτυχή στο παιχνίδι του καθώς απολαμβάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα στη Λίβερπουλ. Μιλώντας στα Μέσα, ο 22χρονος αναφέρθηκε στην ανατροπή της ομάδας του: «Στο ημίχρονο ο προπονητής μας μίλησε για το πάθος και το τί χρειαζόμασταν στο δεύτερο 45λεπτ. Νομίζω ότι αλλάξαμε το σχήμα και μετά όλοι έκαναν τη δουλειά τους και γυρίσαμε το παιχνίδι».

To Top