ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σούμποτιτς θυμήθηκε τις επτά τρίποντες… εκτελέσεις!

O Λευτέρης Σούμποτιτς μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 Για τη σύντομη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Ήμουν για τρεις μήνες προπονητής του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Βασίλη Οικονομίδη. Το μετάνιωσα, όμως. Πίστευα σε πολλά πράγματα, τα οποία, όμως, φάνηκε ότι δεν ισχύουν και άφησα την ομάδα. Όλοι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι και ερχόντουσαν σε μένα. Είχε και μια υπόσχεση ο τότε πρόεδρος από κάποιον παράγοντα ότι θα βοηθήσει την ομάδα, όμως, δεν έγινε».

 Για τα επτά τρίποντα που σκόραρε σε ένα ημίχρονο σε ένα ντέρμπι ως παίκτης του Άρη: «Ότι έχω βάλει επτά τρίποντα σε ένα ημίχρονο το θυμάμαι. Όχι, όμως, τη σεζόν που συνέβη αυτό. Νομίζω ότι προπονητής του Άρη ήταν τότε ο Κυρίτσης και στον ΠΑΟΚ ο Ίβκοβιτς».

 Για το επερχόμενο ντέρμπι: «Θα το δω σίγουρα, είδα προχθές το ματς του Άρη με την Ντομζάλε. Τον ΠΑΟΚ τον είδα σε ένα φιλικό στην αρχή της σεζόν και δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι καινούργιες και οι δύο ομάδες. Χρειάζονται χρόνο και δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλο μπάσκετ γιατί ακόμη φαίνεται ότι ψάχνονται πολύ και οι δύο. Ωστόσο, το Άρης – ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άσχημα με δύο ήττες συνεχόμενες. Μία στην Ελλάδα και μία στην Ευρώπη. Σε τέτοια παιχνίδια, όμως, δεν παίζει ρόλο τι έκανες χθες».

To Top